Veien hit

Plakat 35x55 Anita Skorgan Veien Hit - alt VI-1«Veien hit» – en fortelling om menneskene og musikken som har formet meg.

Endelig er Anita Skorgan klar med en konsert og fortelling om musikken og menneskene som har formet henne til å bli den artisten hun er.

En forestilling der publikum blir bedre kjent med Anita Skorgan og hennes over 50 år lange karriere og tilstedeværelse som musiker og artist. Hun har medvirket på uttallige konserter, TV – programmer, CD innspillinger og spilt med «de fleste», her blir det fortellinger og musikk som hennes egen «ønskekonsert»!

Foruten artisten selv på flygel og vokal medvirker en musiker på gitarer. Tekniker er også med på tur.

Periode: april 2018 + utvalgte datoer i februar og mars 2018. Ta kontakt for booking og datoer.

Undringstimen

undringstimenUndringstimen er et unikt møte mellom to generasjoner, mellom rock og lyrikk. Askil Holm er rockemusiker og låtskriver. Hans motto er: Alt starter med ei god låt! Annabelle Despard er forfatter. Hun har gitt ut lærebøker, prosa og seks diktsamlinger. De to kunstnerne har laget en forestilling som skal åpne for undring, undring over tilværelsen, over alt det rare som fins og alt det rare folk gjør.

For mer informasjon, se Vest-Agder Fylkeskommunes side for Den Kulturelle Skolesekken

Superbandets Jul

Nissetyven og det magiske juletreet

Superbandets_jul_kilden_promoNytt juleshow fra barnas nye favorittband!

Etter tre utsolgte konserter med Superbandet i Kilden både Høsten 2014 og vår og høst i 2015 kommer nå barnas nye favorittband nå tilbake med et nytt juleshow til Kilden.

Det ligger nye sangskatter i den magiske kisten de har med seg på scenen, og de har fått med seg Superstjerna Luna Gjestland fra Solholmen Skole.

Sammen har de satt sammen et musikalsk juleshow med låter fra barnesangbøkene.

Handlingen er basert rundt historien om det slemme nissetyven og det magiske juletreet. Publikum kan synge og danse med til alt fra “Musevisa” og “På låven sitter nissen” til “Hoppesangen” som er Superbandets nye egenskrevne hit blant barna.

– Som småbarnspappa har jeg savnet et band for barn. Så Stein Roger, Bjarne og jeg startet like godt et barneband selv. Kjempespennende at
Kilden nå satser så sterkt på de minste. Kristiansand markedsføres jo som Barnas By, og det er den jo også sier Askil Holm.

Superbandet synger og spiller sanger både barn og voksne kjenner godt. Etter konserten får barna prøve instrumentene mandolin og gitar.