Spotify-spiller

Hør “Midt i starten av livet”

Askil Holm - Jubileumsturné 2017

Askil Holm på jubileumsturné i 2017 – fyller Kilden!

Askil Holm er en spellemannspris-vinnende artist og låtskriver. Han er en svært aktiv trønder bosatt på Sørlandet. Han er kjent fra blant annet suksess-kvartetten Lind, Nilsen, Fuentes og Holm.

I år feirer han 15 år som soloartist med å fylle Kilden med nyskrevet musikk og noen av hans aller mest kjente låter fra karrieren. Spesielle gjester i Kilden er poet og forfatter Annabelle Despard, og det unge nye svenske stjerneskuddet Anna Åstrøm som også er bosatt i Kristiansand. Askil Holm fikk Vest-Agder sitt arbeidsstipend for kunstnere i 2016, og avslutter et hektisk år med å gi en forsmak på sitt kommende album med musikk skrevet og spilt inn i hans nye studio på Grim i Kristiansand. Han har med seg sin faste musiker Freddy Holm fra Halden på gitarer, dobro, fiolin og diverse strengeinstrumenter. Han også spiller fast med Henning Kvitnes, og var kapellmester på hyllestkonserten til Leonard Cohen i Oslo Spektrum våren 2017.
Om

Askil Holm

Askil Holm er en av Norges mest aktive artister, han har gitt ut 5 soloplater, samt medvirket på en rekke andre prosjekter. Askil har turnert land og strand rundt i ulike settinger, både alene og med andre artister, og er en av Norges mest energiske og spennende live – artister!

Askil Holm kom med sin første norskspråklige plate «Ei Ny Tid» i 2012. Det var hans første plate på trøndersk og var skrevet sammen med låtskriver, komiker og tekstforfatter Jon Niklas Rønning fra Oslo. Plata lå 10 uker på VG-lista og nærmere 1 million strømmet låta Vemundvik fra Wimp og Spotify.

I Oktober 2014 kom den andre norskspråklige plata «Midt i starten av livet». Her er teamet forsterket med Freddy Holm som produsent og multiinstrumentalist, i tillegg til Askil og Jon Niklas som styrer den kreative prosessen. Plata fikk bl.a. 9/10 på Sørlandssendingen i NRK.

Les mer på: www.askilholm.com

Kontakt KulturService for booking!!

Konserter
Date City Venue
08/11/17 Rena Åmot Kirke
Time: 19:00. Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner. Konsert i etterkant av låtmakerkurs på Rena
17/11/17 Stavanger Stavanger
Time: 9:00. Låtmakerkurs – Årets kulturskoledager
24/11/17 Stjørdal Stjørdal
Time: 9:00. Låtmakerkurs – årets kulturskoledager
04/01/18 Hamar Hamar
Time: 9:00. Låtmakerkurs – Årets kulturskoledager
05/01/18 Kristiansand Kristiansand
Time: 9:00. Låtmakerkurs – årets kulturskoledager

Subscribe: RSS | iCal