• Facebook

  Besøk Christian Ingebrigtsen på Facebook

 • Twitter

  Besøk Christian Ingebrigtsen på Twitter

 • Webside

  Christian Ingrebrigtsens offisielle webside

 

Spotify-spiller

Hør “Got to be”

Om

Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest folkekjære artister.  Han har som medlem av A1 reist verden rundt med hiter som Caught In The Middle, Take On Me og Same Old Brand New You. I disse dager er Christian listet på NRK P1 med singelen Still

Han har både vunnet en Brit Award og en MTV award, har solgt over 10 millioner album, og er ifølge Guinness book of hit singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie.

Som soloartist har Christian toppet listene her hjemme med låter som In Love With An Angel, sunget i duett med Maria Arredondo, og Things Are Gonna Change.  Han har gitt ut 2 soloalbum som solgte til gull og platina, samt juleplaten Paint Christmas White i samarbeid med Frelsesarmeen.

I sommer er han er aktuell med singelen Minnes en sommer.

Biografi

Christian Ingebrigtsen

Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest folkekjære artister, og har som soloartist og som medlem av gruppen a1, skapt enestående opplevelser for publikum verden over siden 1999.  Som låtskriver og artist har han et repertoire som byr på underholdning med høy energi og glede, så vel som refleksjoner rundt livets dypere sider. Med sin musikk og sine historier fra en spennende og innholdsrik karriere, har han en spesiell evne til å formidle historier med mening og skape magiske øyeblikk.

Christian er aktuell med nytt solo album høsten 2016, etter å ha sluppet sin første singel på norsk; “Minnes en sommer”. Han har toppet listene her hjemme med låter som “Things Are Gonna Change”, ”Adorable” og “In Love With An Angel”, sunget i duett med Maria Arredondo. Han har tidligere gitt ut to soloalbum som solgte til gull og platina, samt juleplaten “Paint Christmas white” i samarbeid med Frelsesarmeen.

Han har som eneste nordmann vunnet en “Brit Award” for beste britiske nykommer, og som medlem av gruppen A1 er han kjent for låter som ”Caught in the middle”, ”Everytime”, ”Like a rose”, ”Same old brand new you”, ”Take on me” og ”Don’t wanna lose you again”.  De holder fremdeles konserter rundt omkring i Asia, Storbritannia og Norge.

Christian Ingebrigtsen tilbyr:

 • AKUSTISK INTIMKONSERT – Christian synger både sine egne og A1s meste kjente og kjære låter. I tillegg fremfører han noe helt nyskreven musikk, og forteller om sine opplevelser og reiser gjennom en spennende og innholdsrik karriere som internasjonal popartist.
 • KONSERT – Christian med fullt band.
 • EVENT – Christian alene eller med fullt band.  Fullt trøkk med sine egne og A1s mest kjente hits.
 • KONFERANSIER – Christian leder kvelden under events og arrangementer, med en unik evne til å beherske både engelsk og norsk om hverandre dersom det skulle være ønskelig. Med musikalsk innslag.

FAR & SØNN

STEIN INGEBRIGTSEN er en av Norges mestselgende artister gjennom tidene med over 1,3 millioner solgte album bare her til lands.  Han har også plateutgivelser i Sverige, USA, Japan og Tyskland, og har hatt suksess på seks språk: norsk, svensk, tysk, engelsk, italiensk og spansk.  Med slagere som ”Langt Hår”, ”Cento Campane”, ”Solen skinner alltid der du helst vil være” og ”Landevei” toppet han Norsktoppen så mange ganger at han fikk tilnavnet ”Norsktopp-kongen”, og ble nominert til Spellemannsprisen tre år på rad i 1973-75.  På 70-tallet deltok han på Treff-serien, en plateserie med norske artister sine versjoner av internasjonale hits, sammen med Inger Lise Rypdal, Gro Anita Schønn og Dag Spantell. Stein er aktuell med singelen “Hjertet til en spellemann”, skrevet av sønnen Christian og Trygve Skaug, og sunget i duett med Dag Spantell.

Stein & Christian Ingebrigtsen tilbyr:

 • INTIMKONSERT – En unik opplevelse for flere generasjoner med far og sønn på samme scene.   Opptrer med alle sine mest kjente og kjære slagere og forteller historier fra sine til sammen over 65 år som plateartister.
 • KONSERT – Stein & Christian med fullt band.

CHRISTIAN INGEBRIGTSEN & GAUTE ORMÅSEN

GAUTE ORMÅSEN er en av Norges mest kjente og kjære artister.  Han fikk sitt første gjennomslag i forbindelse med Idol 2003 hvor han tok en hederlig 2. plass i skarp konkurranse med Kurt Nilsen.  Han har gitt ut 4 album med klassikere som: ”Kjærlighet er mer enn forelskelse” og ”Chasing Rainbows”.  Han er også kjent for sin rolle i TV2s såpeserie ”Hotel Cæsar” og kom på fjerdeplass i ”Skal vi danse” i 2008.

Christian og Gaute har kjent hverandre helt siden Christian skrev en av låtene til Gautes første album i 2003, men begynte et nærmere samarbeid etter at de deltok på ”71 Grader Nord” sammen i 2013.  De siste årene har de hatt stor suksess med turnéen ”Julenatt”, som også i 2016 reiser til over 40 kirker rundt i landet.  Sammen har de øvd inn hverandres mest kjente låter.

Christian Ingebrigtsen & Gaute Ormåsen tilbyr:

 • AKUSTISK INTIMKONSERT – En enestående mulighet til å oppleve to av Norges mest kjente og folkekjære artister på samme scene. Sammen har de øvd inn hverandres musikk, og forteller historier om sine opplevelser og reiser gjennom til sammen over 25 år som artister.
 • KONSERT – Christian & Gaute med fullt band.

CHRISTIAN INGEBRIGTSEN

 • En av Norges mest profilerte artister siden 1999
 • Solgt mer enn 10 millioner album verden rundt
 • Vant en Brit Award (Storbritannias Grammy) for Beste Britiske Nykommer i 2001
 • 2 nummer 1 hits og 8 topp ti plasseringer på de Britiske hitlistene
 • 4 nummer 1 plasseringer på VG-lista
 • Er som medlem av gruppa a1, ifølge Guinness book of hit singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie.
 • Studerte musikk ved LIPA (også kjent som Paul McCartney skolen) i Liverpool
 • Skriver og produserer for en rekke andre artister (Nora Jabri, Maria Arredondo, Sarah Brightman, Åge Sten Nilsen, Maria Haukaas Mittet, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen, Vidar Johnsen og Rita Eriksen)
 • Spilte en av hovedrollene som Marius i Les Misérables på Oslo Nye teater i 2009
 • Har stemmen i flere norske Disney utgivelser, bl.a. «Min bror Bjørnen» og som Flynn Rider i ”To på rømmen”.
 • Turnerer fremdeles både som solo artist og som medlem i A1 både i Asia, Storbritannia, Norge og rundt i Europa.
 • Har stor suksess med turnéen ”Julenatt” som hvert år besøker over 40 kirker rundt om i Norge.
 • Er aktuell med singelen “Minnes en sommer” og nytt solo album høsten 2016.
Konserter

Ingen fremtidige konserter er booket for øyeblikket

Portfolio