• Facebook

    Besøk Hanne Sørvaag på Facebook

  • Webside

    Besøk Hanne Sørvaags webside

 

Utivelser

Hør Hanne Sørvaags singel “Talk, Talk, Talk” her

Om

Hanne Sørvaag

Hanne debuterte som artist i 2002 med albumet “You Know Me” under artistnavnet Paris, og fulgte opp med albumet “Talk Of The Town” i 2006. Hun hadde flere topp ti-singler på radio i Norge, og og reiste og spilte landet rundt.

Hun er signert som låtskriver hos Universal Music Publishing Group, og har opp gjennom årene skrevet låter som har vært på hitlistene i både Europa, USA, Australia og Japan. I 2006 ble en av låtene hennes brukt i finalen av American Idol, og med “My Destiny” nådde finalist Kathrine McPhee 2. plass på Billboards singelliste. Hannes første nr. 1-plassering på norske hitlister var med “Brief and Beautiful” sunget av Maria Arredondo i 2007.

Hanne Sørvaag er en låtskriver av internasjonalt kaliber. Hun har vært med å skrive låter på det album til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel “Say Hello To Goodbye”. Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

– Det mest inspirerende og mystiske emnet er kjærligheten. Gjerne med melankoli, men alltid med håpet bevart, har Sørvaag sagt om inspirasjonen til låtene hun skriver.

Hun ble historisk da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, “My Heart is Yours” med Didrik Solli-Tangen for Norge og “Shine” for Georgia. Hun har deltatt som låtskriver i MGP flere ganger som låtskriver og i 2011 var hun med som både artist og låtskriver med låten “You’re Like A Melody”

Etter dette har hun fulgt opp med albumene “Cover Me” ,som er hennes egne tolkninger av låter hun har skrevet til andre, countryplata “All Is Forgiven” som er skrevet i Nashville og juleplata “Christmas Lights”
Med disse har hun oppnådd gode plasseringer, radiospilling og omfattende turnévirksomhet.

Det seneste albumet “Featuring” er en plate med en gjest på hver låt, noen artister Sørvaag har jobbet med tidligere, og noen hun har hatt lyst til å samarbeide med. De profilerte artistene er Wenche Myhre, Knut Reiersrud, Shaun Bartlett, Unni Wilhelmsen, vokalistene i Weeping Willows, The Hollies og Elle Melle, Amund Maarud, danske Tobias Stenkjær og Claudia Scott.

Turneinformasjon

Turneinformasjon

Lenge før Hanne Sørvaag var et fjes på alles skjermer, var låtene hennes på alles lepper. Når hun spiller live får publikum også høre historiene bak hitene.

Sørvaag har skrevet mange låter som har gjort internasjonal suksess. For artisten, som Universal Music Publishing Group signerte som låtskriver, har reist verden rundt for å skrive låter for andre. Hun har derfor opplevd mye og har mye på hjertet – om tekstene, historiene bak dem, og hvorfor morfaren mente hun burde blitt hallodame, ikke popstjerne.

Denne turneen er kort sagt en oppsummering av Hanne Sørvaags karriere, med låter fra de aller første albumene, til hennes siste album med gjesteartister. Og selvfølgelig: De store hitene hun har skrevet for andre, i hennes egen utgave. Blant annet ”My destiny”, fremført av Kathrine McPhee i American Idol-finalen i 2006, som kort tid etter nådde 2.plass på Billboards singellister. ”Say Hello To Goodbye” ble også en stor hit for R&B-stjernen Shontelle.

Her hjemme har du garantert fått med deg “My Heart is Yours”, som Didrik Solli-Tangen sang i finalen av Eurovision Song Contest i 2010. Og du har neppe gått glipp av Maria Arredondos 1.plass på de norske hitlistene med den melankolske sommerhiten “Brief and Beautiful”. Hanne Sørvaag har også uttalt at det mest inspirerende og mystiske emnet å skrive om er kjærligheten. Gjerne med melankoli, men alltid med håpet bevart.

Har du fulgt Hanne lenge, vet du at hun ga ut sitt første album ”You Know Me” under artistnavnet Paris allerede i 2002. Men det er først nå, etter flere album, hiter og tv-opptredener at vi har blitt kjent med artisten og låtskriveren Hanne Sørvaag. Og ikke minst: The Voice-dommeren, som har lyttet, vurdert og stemt fram ukjente stemmer fra hele landet. Men nå skal hun altså ta sin egen stemme ut på veien, og det gleder hun seg stort til. For det er i møte med publikum hun virkelig får formidlet sine historier.

Konserter
Date City Venue
28/09/17 lukket Lukket arrangement
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
06/10/17 Fosnavåg Fosnavåg Konserthus
Time: 19:00. Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner. Venue phone: 70081432.
26/10/17 Måløy Nordfjordhallen
Time: 19:00. Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner. Konsert med Hanne Sørvaag trio Kjøp Billetter
28/10/17 Haugesund Festiviteten Konserthus
Time: 21:00.
03/11/17 Steinkjer Dampsaga Kulturhus
Time: 19:00. Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
17/11/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
18/11/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
21/11/17 Sola Sola Kulturhus
Time: 20:00. 30 års bursdagsfest for Sola Kulturhus Kjøp Billetter
22/11/17 Bryne Storstova
Time: 20:00. Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
24/11/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
25/11/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
01/12/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
02/12/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
08/12/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.
09/12/17 Noresund Norefjell Ski og Spa
Age restrictions: Ingen aldersrestriksjoner.

Subscribe: RSS | iCal

Booking

Øystein Akselberg

+47 906 38 453
oy-aks@online.no