• Foto: Knut Utler

  • Foto: Peter Jørgensen

  • Foto: Peter Jørgensen

  • Foto: Peter Jørgensen

 

Spotify

Hør “Fryd”

Om

«Det ble en opphetet stemning i lokalet, med tilbakevendende staende trampeklapp da sangduoen og musikerne i Sver skulle ga av scena.» Arbeidets Rett, juni 2015

Sigrid Moldestad og Aasmund Nordstoga, to av våre mest kjente og kjære folkesangere møter folkbandet SVER i en forrykende konsert.

Etter et vellykket samarbeid under Røros Folk Festival i 2015 har gjengen gjort mange flotte festivalkonserter i år. Nå planlegges nye festivaler og sommerkonserter for 2017!

Sigrid Moldestad fra Breim i Nordfjord har et kraftfullt buedrag og en særegen stemme. Hun makter gang på gang å røre ved hele følelseseregisteret til lytteren. Med trygge røtter i folkemusikken skaper Moldestad genreløse og grenseløse møtesteder.

Aasmund Nordstoga fra Vinje er en kjent profil i Norge, både som hallo-mann på NRK og som sanger. Han har gjort stor suksess med sine viseplater og hatt mange låter liggende på spillelistene på radio.

SVER er folkemusikkbandet med stor trøkk og høy partyfaktor. Med sin hardtslående miks av tradisjonell og nyskreven folkemusikk, har bandet spilt på festivaler, klubber og scener over store deler av Europa.

Medvirkende:

Sigrid Moldestad – vokal, hardingfele & fele
Aasmund Nordstoga – vokal

SVER:

Olav Luksengård Mjelva – fele & hardingfele
Anders Hall – fele & bratsj
Leif Ingvar Ranøien – torader
Adam Johansson – gitar
Jonas Østbyhaug – bass
Jens Linell – trommer

Konserter

Ingen fremtidige konserter er booket for øyeblikket

Video

Booking

Øystein Akselberg

+47 906 38 453
oy-aks@online.no